İNSAN VE TOPLUM
BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
İşverenler İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümü Mezunlarını Tercih Ediyor

Kariyer.Net tarafından Nisan 2023’te gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, işverenlerin gözdesi olan İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunları, iş dünyasında önemli bir tercih haline gelmiştir!

Araştırmada, işverenlerin yüksek nitelikli analitik becerilere sahip, stratejik düşünebilen ve veri odaklı kararlar alabilen profesyoneller arayışında olduğu ortaya çıktı. Bu kriterlere en uygun adaylar arasında, İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunları olduğu vurgulandı.

İş dünyasında başarı yakalamanın yolu, güçlü bir akademik altyapıdan, donanımlı öğretim kadrosundan ve gerçek dünya deneyimlerini içeren eğitim programlarından geçer. İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümü, mezunlarına sağladığı bu avantajlarla, sektördeki önemli işverenlerin takdirini kazanmıştır.