İNSAN VE TOPLUM
BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Öğrencilerimiz Antalya Diplomasi Forumunda!

Antalya’da 1-3 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek 3. Antalya Diplomasi Forumu (ADF 2024)’na Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerimiz de katılacak.

Bölgesel, küresel ve tematik meselelerin ele alınacağı 3. Antalya Diplomasi Forumu, “Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak” başlığıyla 1-3 Mart 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek.

Antalya Diplomasi Forumu, dünyanın her köşesinden Devlet ve Hükümet başkanları, Bakanlar, üst düzey devlet görevlileri, diplomatlar, kanaat önderleri, uzmanlar ve akademisyenler ile hükümet dışı kuruluşlar, medya ve iş dünyası temsilcilerini buluşturuyor. ADF2024, küresel ve bölgesel meselelere yaratıcı çözümler öneren uluslararası bir diyalog platformu işlevini yerine getiriyor.

ADF2024 ile, bir kez daha, küresel ve bölgesel öneme sahip birçok konuyu çeşitli panel tartışmaları, yuvarlak masa toplantıları ve yan etkinliklerde ele alarak söz konusu hedefe ulaşmaya katkıda bulunacak.

Bu yıl foruma Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden  ve  Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans bölümünden birer öğrencimiz katılacak.

Forum hakkında detaylı bilgi için; https://antalyadf.org