İNSAN VE TOPLUM
BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümümüze STAR Akreditasyonu!

İstanbul Ticaret Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümünün, akademik eğitimi ve idari süreçlerinin kalitesi STAR – Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği  tarafından yapılan değerlendirme sonucu dört (4) yıl Akredite edildi.

Akademik kadrosu, evrensel kültürü, yabancı dil bilgisi, entelektüel zemini ve öğrenci dinamizmi ile Üniversitemize güçlü bir katkı sunan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümümüz akademik ve idari yetkinliklerini tescillendirerek Üniversitemiz misyonuna katkı sağladı ve başarılarına bir yenisini daha ekledi.

STAR Akreditasyon nedir?

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki sosyal, beşeri ve temel bilimler lisans programlarının gelişiminin teşvik edilmesi, sürekli iyileştirilmesi, eğitim-öğretim kalitesinin güvence altına alınması, İşletme, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri, İktisat/Ekonomi, Finans, Bankacılık, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans Programlarının değerlendirme ve akreditasyon faaliyetlerini göstermek üzere kurulmuştur.

Türkiye’den birçok saygın Üniversite STAR Akreditasyon tarafından Akredite edilmektedir.