İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME İngilizce
İstanbul Ticaret Üniversitesi Boston’da Temsil Ediliyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi

Dünyanın dört bir yanından prestijli üniversitelerin öğrenci takımlarının rekabet ettiği; Loyola Marymount Üniversitesi Etik ve İş Merkezi tarafından kurulan IBECC (International Business Ethics Case Competition) tarafından her yıl Amerika Boston’da düzenlenen Uluslararası İş Etiği Vaka Yarışması’na bu yıl İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan karma takım ile katılıyor!
ODTÜ ile beraber ülkemizi temsil eden iki üniversiteden birinin temsilcileri olarak öğrencilerimiz; küresel düzeyde nitelendirilmekte olan ‘‘Emmons’’ ödülü için, 18-20 Nisan 2018 tarihleri arasında mücadele edecekler.
Öğrencilerimiz “Çocuk İşçiliği” sorunsalına çocuk işçiler-çocuk hakları perspektiften yeni bir tanım getirme gayretinde olup; üretmiş oldukları çözüm önerisiyle ülkemiz adına Dünya’ya iş etiği anlamında bir değer kazandırmayı hedeflemektedirler. İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden Uluslararası Ticaret bölümü öğrencilerimiz Mehmet Berkin Binay, Doğukan Hodancı ve Ahmed Yasin Çıkrık, İşletme bölümü öğrencimiz Melek Kurtisaghai ve Hukuk Fakültesi’den öğrencimiz Şule Mahmutoğlu’nun yer aldığı  öğrenci takımımıza ve danışmanları İşletme Faültesi İşletme Bölüm Başkanı Doç.Dr. Beliz Ülgen ve Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. N. Öykü İyigün hocalarımıza şimdiden başarılar dileriz.”