Komşu ve Çevre Ülkeler Uygulama ve Araştırma Merkezi
Uluslararası Balkan Sempozyumu gerçekleştirildi

Balkan

17-19 Aralık 2021 tarihleri arasında üniversitemiz, Ümraniye Belediyesi ve UKİD işbirliğinde Uluslararası Balkan Sempozyumu gerçekleştirildi. İlk gün açılış konuşması, sergi ve açılış oturumu Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ağaoğlu My City Hotel’de yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz adına Balkan Sempozyumu açılış konuşmalarını Sayın Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Elçin Aykaç Alp yaptı. Yoğun ilginin olduğu programda alanında yetkin isimlerle açılış oturumu gerçekleştirildi.

Balkan Sempozyumunda 18-19 Aralık 2021 günlerinde sabah 09:30’dan akşam 19:15’e kadar ilginin ve akademik niteliğin yüksek olduğu yoğun bir programla Zoom üzerinden çevrimiçi oturumlarla program tamamlandı. Çok sayıda oturum ve alanında yetkin akademisyenlerle Balkanlar hemen her yönü ile ele alındı. Merkez Müdürümüz Doç.Dr.Uğur Yasin Asal da 18 Aralık 17:30-19:15 oturumunun moderatörlüğünü gerçekleştirdi.

Balkan

Çevrimiçi Oturumlar: