Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kapasite Geliştirme Eğitimleri Serisi – Girişimciler İçin Uygulamalı E-İhracat Eğitimi (Online, Sertifikalı)

İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi uhdesinde 2019-2020 Güz döneminde başladığımız “Kapasite Geliştirme Eğitimleri” serisi kapsamında, üniversitemizin lisans/lisansüstü öğrencilerine yönelik tam gün, ücretsiz, alanında uzman yöneticilerimizin vereceği uygulamalı E- İhracat eğitimi, 14.11.2020 Cumartesi günü saat 10:00-15:00 aralığında online olarak gerçekleştirilecektir. Eğitime katılan öğrencilerimize katılım sertifikası verilecektir. Kontenjan sınırlı olduğu için (50 kişi), eğitime katılmak isteyen lisans/lisansüstü öğrencilerimizin başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Eğitime ilişkin linkler başvurusu kabul edilen adaylara beyan ettikleri mailler üzerinden iletilecektir.

Bu eğitim İstanbul Ticaret Üniversitesi; Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Üniversite-İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezinin ortak programıdır. İlgili eğitim programı Propars.net sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Program İçeriği

1.) E-ihracat nedir?
2.) Amazon, eBay, Etsy gibi platformlarda mağaza açılışları nasıl yapılır?
3.) E-ihracat’ta; Kargo, İade, Gümrük ve Fatura Süreçleri nasıl olur?
4.) Dünyaya nasıl ürün satılır?
5.) Nelere dikkat etmek gerekir?
6.) Amazon’da başarılı satıcı nasıl olunur?
7.) Amazon, Ebay ve Etsy başarılı ürün girişi nasıl olur?
8.) Amazon, Ebay ve Etsy Entegrasyon
9.) Amazon Reklam ve SEO Ayarları