Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kapasite Geliştirme Eğitimleri Serisi – Ücretsiz Microsoft Excel Kursu

Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü uhdesinde 2019-2020 Bahar döneminde başladığımız “Kapasite Geliştirme Eğitimleri” serisi kapsamında, lisans/lisansüstü öğrencilerine yönelik 05.12.2020 tarihinde bir tam günlük (10.00-16.00) ücretsiz, alanında uzman eğitmenlerin vereceği EXCEL kursu planlanmıştır. Bu sayede Dünya’nın en yaygın kullanım alanına sahip tablolama & raporlama aracı olarak kullanılan EXCEL ile ilgili temel konular işlenecek, konunun önemine ilişkin öğrencilerimizle pratik uygulama paylaşımına gidilecektir.

Eğitime katılan öğrencilerimize katılım sertifikası verilecektir. Kontenjan sınırlı olduğu için (50 kişi), eğitime katılmak isteyen lisans/lisansüstü öğrencilerimizin başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Eğitime ilişkin linkler başvurusu kabul edilen adaylara beyan ettikleri mailler üzerinden iletilecektir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız