İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEDYA VE İLETİŞİM
Öğrencimiz Şevval Özdemir Ticaret Gazetesi’nde

İstanbul Ticaret Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Şevval Özdemir’in,  “Büyük Elçiler Atandı Fırsat Penceresi Açıldı” başlıklı haberi Ticaret gazetesinin 7 Temmuz tarihli sayısında yayınlandı. Türkiye’nin en eski ve etkili gazetelerinden Ticaret gazetesinin dünyanın birçok yerine dağıtımı bulunuyor.

Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Şevval Özdemir, Mısır’ın konumu ve ekonomisine dair bilgilere yer verdiği haberinde, Türkiye ile Mısır ilişkilerinin de yakın dönem tarihine değinerek karşılıklı Büyükelçi atamasının önemine vurgu yaptı. Mısır’ın ithalat yaptığı ülkeler ve sektörlerin de ön planda tutulduğu haberde,  Mısır ile Türkiye ilişkilerinin özellikle ticari faaliyetler açısından güçleneceğine dair öngörüde bulundu.