MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK
Tasarım Çalıştayı Gerçekleşti

Okulumuz Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü  25-29 Nisan 2019  tarihlerinde Burgazada’ da Kentsel Donatı Elemanı Çalıştayı düzenlemiştir. Gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon Ulusal ,Üniversitelerarası Konferans , panel ve atölye çalışmasından oluşturulmuş olup  Marmara, İstanbul Gelişim ,Trakya Üniversite’leri  ve okulumuzun Mimarlık ve Tasarım Topluluğu ‘da eşlik etmiştir.

Çalıştayın 1. Günü alan gezisi yapılmış olup okula geldikten sonra  öğrencilerimiz alanla ilgili  gözlemlerini konuşup ilk eskizlerini yapmışlardır.

2.Gün okulda işlerinde uzmanların katıldığı panel düzenlenmiştir.

3 ve 4. Gün öğrencilerimiz okulda, başlarında diğer üniversitelerden de hocalarımızın bulunduğu atölye çalışmalarını gerçekleştirmiş olup  kentsel donatı elemanlarını tasarlamışlardır.