MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK
Mesleki Seminerler Dizisinin Birincisi Tamamlandı
İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen mesleki seminerler dizisinin ilk konukları olarak Mimar Sinan Tuncer ve Mimar Oğuzhan Aydın katılımlarıyla katkı sağladılar. “Mimari Yarışma Deneyimi” temalı konuşmaları 18 Şubat 2020 Salı günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Kampüsü’nde gerçekleşti.
Birçok mimari yarışmaya katılmış ve derece elde etmiş olan ekip, mimari yarışma deneyimlerini tasarımdan uygulamaya kadar olan sürecini mimarlık bölümü öğrencilerimizle paylaştılar. Tasarlanılan süreçte projenin çevre ile uyumunun oluşturduğu fiziksel durumların ve sosyal talepleri karşılaması amacıyla üretilen alternatif çözümlerin,  yarışma projelerinin kabulüne ve uygulamasına nasıl katkı sağladıkları üzerinde durulmuştur.