MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK
‘Çatı Tasarım Kararlarını Belirleyen Ölçütler’ Konferansı Düzenlendi
İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü “MIM204 Yapı Bilgisi II” dersi kapsamında düzenlenen konferansta Onduline Avrasya A.Ş. Proje Müdürü Mimar Atila Gürses katılımlarıyla katkı sağladılar. “Çatı Tasarım Kararlarını Belirleyen Ölçütler” temalı konuşması 25 Şubat 2020 Salı günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Kampüsü’nde gerçekleşti.
Çatının kurulumu hakkında örnekler üzerinden genel bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize çatıların uygulama detaylarından, karşılaşılabilecek uygulama sorunlardan bahsedildi. Uygulama süreçlerinde karşılaşılan problemlere karşı alınacak çözüm önerileri çeşitli örneklerle açıklanarak öğrencilerimizle tartışma ortamında konuşuldu. Katkılarından dolayı Mimar Atila Gürses’e teşekkür ederiz.