MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK
Bahar Döneminde Vize Sınavları Yapılmayacak
Üniversitemiz Senatosunun aldığı kararla, devam eden Kovid-19 pandemi mücadelesi kapsamında; üniversitemizde lisans ve lisansüstü eğitimlerin Uzaktan Eğitim yoluyla devam etmesi kararlaştırılmış ve 2019-2020 Bahar dönemi Vize sınavları kaldırılmıştır.
Dekanlıklar tarafından belirlenecek kriterler kapsamında değerlendirilmesi Öğretim Elemanlarınca yapılabilecek ve öğrencilerin ferdi hazırlayacakları Yarıyıl içi çalışmalarının (ödev, proje ve benzeri çalışmalar) yanında, sınav olarak sadece Dönem Sonu sınavları ile değerlendirme yapılacaktır.
2019-2020 Bahar dönemi sonunda, tüm dünyada ve ülkemizde salgının bitmesini temenni ediyor ve hayatın normale dönmesi halinde planlandığı üzere Dönem Sonu sınavlarının yüz yüze yapılmasını öngörüyoruz.
Bu konuda üniversitemiz Senatosunun alacağı kararları öğrencilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.