MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK
Mesleki Eğitim Çalışmaları Serisinin Birincisi Tamamlandı!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “GNL450 Mesleki Eğitim Çalışmaları” dersi kapsamında gerçekleşmiş olan seminerler serisinin birincisi “Mesleğe Atılan İlk Adımlar”, okulumuzun eski mezunları Gizem Özen ve Dilara Karacan’ın katılımlarıyla 15 Mart 2021 tarihinde online platformda gerçekleşti.

İç Mimar Gizem Özen ve İç Mimar Dilara Karacan, “Mesleğe Atılan İlk Adımlar” başlığı altında öğrenciler ile online platformda deneyimlerini paylaştılar. Halen okulumuzda Mimarlık Bölümü’nde ÇAP yapan öğrencilerimiz, mezuniyet süreçleri, iş bulma / mülakat deneyimleri, portfolyo hazırlık çalışmaları gibi önemli bilgileri ve deneyimlerini anlattılar. Derece ile mezun olan öğrencilerimiz, ofis ve şantiye stajları, doğru seçim yapmanın önemi, iş seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenleri öğrencilerimizle paylaştılar.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü iki mezunumuz Gizem Özen’e ve Dilara Karacan’a “Mesleki Eğitim Çalışmaları” serisinin birincisine olan katkılarından dolayı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Mimarlık Bölümü olarak çok teşekkür ederiz.

Mesleğe Atılan İlk Adımlar