MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK
Mesleki Eğitim Çalışmaları Serisinin Üçüncüsü Tamamlandı!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “GNL450 Mesleki Eğitim Çalışmaları” dersi kapsamında gerçekleşmiş olan seminerler serisinin üçüncüsü “Meslek Söyleşileri”, Öğr. Gör. Kenan PENÇE’nin katılımı ile 29 Mart 2021 Pazartesi tarihinde online platformda gerçekleşti. Eğitim sürecini, iş deneyimlerini, çizimin gücünü anlatan sayın hocamız, “Mekan” algısının önemini, kime ve ne amaçla tasarım yaptığımız sorgulamasının önemini, gelecek tasarımlarda dikkat edilmesi gerekenleri ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin geleceğe adım atar iken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan Kenan Pençe hocamıza, “Mesleki Eğitim Çalışmaları” serisinin üçüncüsüne olan katkılarından dolayı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Mimarlık Bölümü olarak çok teşekkür ederiz.

Meslek Söyleşileri