MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK
Mesleki Eğitim Çalışmaları Serisinin Altıncısı Tamamlandı!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen “Mesleki Eğitim Çalışmaları” dersi kapsamında gerçekleşmiş olan seminerler serisinin altıncısı “Salt İşler”, Salt Mimarlık ve Tasarım’ın kurucuları Seçil Mungan ve Melih Emir Mungan’ın katılımlarıyla 19 Nisan 2021 tarihinde online platformda gerçekleşti.

Salt Mimarlık ve Tasarım’ın kurucuları Seçil Mungan ve Melih Emir Mungan ; eğitim hayatlarından staj deneyimlerine, sonrasında ilk iş dönemlerinden Salt Mimarlık ve Tasarım’ın kurulumuna kadar olan süreç boyunca yaşadıkları tecrübeleri öğrencilerle paylaştılar. Sunumda bir mimar olarak kendi fikirlerini ifade etmenin en iyi yolunu bulmanın önemi, ofis ve şantiye stajlarında karşılaştıkları zorluklar, mezun olduktan sonra işe girme ve iş hayatında insan ilişkileri, zaman yönetimi, iş hayatında kadın olmak, ve yapılan işten tatmin olmanın önemi gibi konular aktarıldı. Sonrasında ise ofisin gerçekleştirdiği Yalova’da bulunan ‘İlyasköy Evi’ projesinin  öne çıkan özellikleri ve proje aşamasında yaşadıklarını anlatan Salt Mimarlık ve Tasarım kurucu mimarları Seçil Mungan ve Melih Emir Mungan’a “Mesleki Eğitim Çalışmaları” serisinin altıncısına  olan katkılarından dolayı Mimarlık Bölümü ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü olarak çok teşekkür ederiz.