Sosyal Bilimler
SAPTEY Söyleşileri-3: Türkiye’nin Kalkın(ama)ma ve Geliş(eme)me Problemi

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde bulunan “Sanayi Politikaları ve Teknoloji Yönetimi” anabilim dalının düzenlediği söyleşi serisinin üçüncüsü 21 Mayıs Cuma günü gerçekleşti.

Moderatörlüğünü İstanbul Ticaret Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Ekmekçi’nin gerçekleştirdiği söyleşinin konusu “Bilim, Teknoloji ve Sanayi Politikalarının Kalkınma ve Gelişme için Belirleyici Konumuna Toplu Bakış: Türkiye’nin Kalkın(ama)ma ve Geliş(eme)me Problemi”ydi.

Söyleşiye konuk olarak Bilgi Ekonomisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu katıldılar.

Canlı olarak İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube kanalında yayınlanan etkinliği haberimiz içerisinde bulabilirsiniz.