İŞLETME FAKÜLTESİ FİNANS VE BANKACILIK İngilizce
Finance Talks Serisi 3- COVID-19 Tüketim ve Tasarruf Davranışlarını Nasıl Değiştirdi

Finance Talks Serisi 3 – COVID-19 Tüketim ve Tasarruf Davranışlarını Nasıl Değiştirdi

Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Çankaya‘nın moderatörlüğü gerçekleştidiği “Covid-19 Tüketim ve Tasarruf Davranışlarını Nasıl Değiştirdi” konulu etkinliğimize, Trakya Üniversitesi İktisat Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Mastercard Advisors, Consultant – Data&Services departmanından Ezgi Güneren konuşmacı olarak katılmıştır.

Prof.Dr.Sadi Uzunuoğlu, Prof.Dr.Serkan Çankaya, Ezgi Güneren Mastercard

Üniversitemiz YouTube kanalında 25 Nisan 2021 tarihinde canlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte “Covid-19 Tüketim ve Tasarruf Davranışlarını Nasıl Değiştirdi” konusu ele alınmıştır. Etkinliğin videosunu izlemek için aşağıdaki linkte tıklayınız.

“Covid-19 Tüketim ve Tasarruf Davranışlarını Nasıl Değiştirdi”