İŞLETME FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ
Sivil Havacılık Topluluğu “Havacılıkta Kadın Eli” Başlıklı Konferans Gerçekleştirdi
Haber Tarihi: 11.03.2019

Sivil Havacılık Topluluğu tarafından 4-10 Mart  “Dünya Havacı Kadınlar Haftası” kapsamında Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonunda “Havacılıkta Kadın Eli” isimli etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe Sivil Havacılık Bölümü öğrencileri ve farklı bölümden öğrenciler katılım sağladı. Öğrencilerin etkinliğe katılımı oldukça yoğundu.

Etkinliğe; Singapur Havayolları Pazarlama Başkanı Derya PEKRUH, Türk Hava Yolları Pilotu Özge SÜMER, Kabin Amiri Seval TATAR ve havacılık sektöründen birçok isim katıldı.

Dünya Havacı Kadınlar Haftası dolayısıyla katılımcılar genellikle kadınlardı. Konferansta havacılık sektöründe kadının yeri ve önemi, kadın olarak yaşanan zorluklar ve başarılar konuşuldu.