İŞLETME FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ
Havacılık Fuarı

İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölüm danışmanlarından Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Arslan ve Dr. Öğr. Üyesi Okşan Artar rehberliğinde bölüm öğrencilerimizle ISTANBUL AIRSHOW fuar ziyareti gerçekleştirdik.
Ana Sponsor Türk Hava Yolları’nın tavsiye ve teşvikleri ile, İstanbul’un bir havacılık merkezi olarak öneminin altını çizmek amacıyla, ISTANBUL AIRSHOW adıyla düzenlenmeye başlanmış olan ISTANBUL AIRSHOW görülmeye değerdi.
ISTANBUL AIRSHOW, Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu, her iki yılda bir olduğu gibi Atatürk Havalimanı,Genel Havacılık Apronu’nda düzenlenmektedir.
Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz geziye ilişkin görsellerde görülebileceği gibi öğrencilerimizin heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi.