İŞLETME FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ
Şimdi E-Sertifika Zamanı

Şimdi E-Sertifika Zamanı

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, yaptığı başarılı örgün eğitimlerin, sınav merkezi yöneticiliğinin ve yürüttüğü projelerin yanına bir hizmet daha ekledi. E-sertifika ile eğitimler artık internet üzerinden e-eğitim şeklinde alınabiliyor.
E-sertifika, mesleki ve bireysel gelişimine katkı sağlamak isteyenler için üniversitenin Hayat Boyu Öğrenme Koordinatörlüğü bünyesinde hazırlanan sertifika programlarını içeriyor. Programlar, sektörel ihtiyaçlar ve güncel içerikler gözetilerek hazırlanıyor. İş hayatında ve kişisel gelişiminde hız kazanmak isteyen herkes bu programlardan faydalanabiliyor. Online ortamda bilgisayar ve internet bağlantısı olan her yerden ulaşılabilen eğitimler katılımcılara bağımsız ve özgür bir alan sunuyor.
HER ZAMAN ULAŞILABİLİR
Eğitim sonunda katılımcılara sunulan sertifikalar ise, katılımcıya ait eşsiz bir belge numarası ile numaralandırılarak imzalı şekilde kargo ile gönderiliyor. Eğitimlere katılım için belirli bir gün ve saat sınırlaması yok. İnternet üzerinden zaman ve mekandan bağımsız gerçekleşen programlar ile istenilen zamanda, internete bağlı olunan tüm cihazlardan (tablet, telefon ve bilgisayar vs.) takip edilebiliyor. Ayrıca alınan eğitim, süresiz olarak erişime açık kalıyor.
Üniversite tarafından oluşturulan e-sertifika eğitimleri, çözüm ortakları Campusonline ve Bilginet Akademi üzerinden veriliyor.
HANGİ PROGRAMLAR VAR?
E-sertifika eğitimleri arasında Kalite Mühendisliği Eğitimi, Robotik Kodlama Eğitimi, Öğrenci Koçluğu Eğitimi, Masal Terapisi Eğitimi ve Oyun Terapisi Eğitiminin yanısıra Eğiticinin Eğitimi başlığı altında Eğitim Programları ve Öğretim Tasarımı Eğitimi, Eğitim Sunumlarının Hazırlanması Eğitimi, Öğretim Teknolojisinin Kullanımı Eğitimi, Sunum Becerileri Eğitimi ve Yetişkin Eğitimine Giriş Eğitimi bulunuyor.

E-Sertifika programlarından Excel, Word, Outlook ve Powerpoint eğitimleri de almak mümkün. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için Hayat Boyu Öğrenme Koordinatörlüğü’nün web sitesine bakılabilir.Siteye ulaşmak için tıklayınız.