MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI İngilizce Destekli
Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Teknik Gezisi

Kuluçka Merkezi Projesi için Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) Ziyareti ve Eminönü Yerleşkesi’ne Teknik Gezi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri, bitirme projesi kapsamında, üniversitemiz Eminönü yerleşkesini bir Kuluçka Merkezi haline dönüştürmek üzere öneriler hazırlayacaklar.

Öğrenciler, akademisyenler eşliğinde, ilk olarak, tasarımından ilham almalarını sağlamak amacıyla, 3.000 m²’lik bir alana kurulu, İstanbul’un en büyük kuluçka merkezlerinden biri olan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) ziyaret ettiler. BTM ziyaretiyle öğrenciler, hem kurumun işleyişi hakkında bilgi alma fırsatı buldular hem de BTM mimarlarından kurumun tasarımı hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ardından, akademisyenler ve öğrenciler, 1970 yılının başlarında yapılmış olan  Eminönü yerleşkemize keşif gerçekleştirdiler.