İNSAN VE TOPLUM
BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Yeni Öğrencilerini Karşıladı

2022-2023 Akademik yılında Birinci sınıfa yeni başlayacak olan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen oryantasyon programı 27 Eylül Salı günü saat 13:00’da E502 numaralı salonda gerçekleştirilmiştir. Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölüm hocalarının katıldığı etkinlikte bölümün yeni öğrencileri yanı sıra bölümün mevcut öğrencilerinin yoğun bir ilgisi olmuştur. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Yasin Asal’ın konuşmasıyla başlayan etkinliğimiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünün tanıtımı, değerli bölüm akademisyenlerinin takdimi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümün kısa tarihçesiyle devam etmiştir. Doç. Dr. Ayfer Genç Yılmaz, Öğr. Gör. Okan Gülbak ve Arş. Gör. Dilara Şensivas eğitim-öğretim yönetmeliği, müfredat, çözüm merkezi, danışmanlıklar, üniversite işleyişi, çift anadal ve yandal ve kütüphanenin kullanımıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunmuşlar. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğrenci topluluğunun katıldığı etkinlikte öğrenci topluluğun mevcut ve planlanan faaliyetleriyle ilgili bilgi verilerek yeni öğrencilerimizin öğrenci topluluğumuzla tanışmışları sağlanmıştır. Etkinliğin son kısmında ise Arş. Gör. Dilara Şensivas ve Arş. Gör. Ayşe Nur Kanlı eşliğinde kampüs turu gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.