İŞLETME FAKÜLTESİ LOJİSTİK YÖNETİMİ
Derslerimiz Alandan Davet Edilen Pratisyenlerle Daha Canlı ve Etkili Hale Geliyor!

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Hocamızın Karayolu Taşımacılığı dersine konuk öğretim elamanı olarak 5 hafta boyunca katılan ve öğrencilerimize sektör deneyimlerini, pratiklerini aktaran Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND Yöneticilerinden Sayın Muammer Ünlü’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Öğrencilerimizin sadece teorik bilgilerle değil alanında uzman kişilerin aktardığı güncel bilgilerle piyasanın gerektirdiği nitelikleri kazandırma amaçlı etkinliklerimizden olan ve Teori İçinde Pratik temasıyla organize ettiğimiz Karayolu Taşımacılığında Güncel Uygulamalar başlığını taşıyan sunum serileri tamamlandı.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yöneticilerinden Sayın Muammer Ünlü’nün konuşmacı olarak katıldığı sunumlar, öğrencilerimizin yakından ilgisiyle karşılandı. Piyasa deneyimlerine dayanan ve kullanılan belgelerin de sık sık öğrencilerin istifadesine sunulan ders boyunca öğrencilerimiz, stajları sırasında kafalarına takılan soruların da cevaplarını bulmalarına vesile oldu.

Sunum serilerinin tamamlanmasının ardından, Üniversite Yönetimimizce hazırlanan Teşekkür Belgesi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yahya Fidan ve Dekan Yrd. Dr. Gencay Karakaya’nın da hazır bulunduğu törenle Sayın Muammer Ünlü’ye sunuldu. Tören sırasında söz alan öğrenciler, Muammer Ünlü Beye teşekkürlerini ilettiler.

Bölüm olarak benzeri etkinliklere her türlü destekleri verdiklerini belirten Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yahya Fidan, dersin pratiklerle zenginleştirilmesi için gerekli iletişimi sağlayıp Muammer Ünlü Beyi Kurumumuza getiren Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Hocamıza ve yoğun işleri arasında vakit ayırıp öğrencilerimize katkı yapan Sayın Ünlü’ye Bölümümüz adına teşekkürlerini sundu.