İŞLETME FAKÜLTESİ LOJİSTİK YÖNETİMİ
Lojistik Yönetimi – Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı – Ulaşımla İlglili Görüşmeler

Lojistik Yönetimi Bölümü öğretim üyesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı başkanlığında, Büyükşehir Belediyeleri Ulaşım Daire Başkanlarından gelen talep üzerine, 4-5 Mart 2022 tarihlerinde Kaya İstanbul Fair & Convention Hotel ev sahipliği ile İstanbul’da gerçekleştirilen “Büyükşehir Belediyeleri Ulaşım Sorunları ve Çözümleri Koordinasyon ve Değerlendirme Çalıştayı” yerel ve ulusal basında büyük ilgi görmüş, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri ile geniş bir alanda ilgi çekmiş, ortak sorunların çözümüne katkı sağlayacağına umut olmuştu.

Prof. Dr. Ilıcalı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Küçükler, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Başkanı Ahmet Yıldız ile de çalıştay sonuç bildirgesini paylaştı.