İŞLETME FAKÜLTESİ LOJİSTİK YÖNETİMİ
Lojistikte Kariyer Fırsatları

İşletme Fakültesi Lojistik Yönetimi bölümü etkinliği olarak “Lojistikte Kariyer Fırsatları” konferansı gerçekleştirildi.

Konferansta konuşmacı olarak lojistik denildiğinde akla ilk gelen isimlerden ve önemli akademisyenlerden biri olan Prof. Dr. Mehmet Tanyaş yer aldı. Prof. Tanyaş lojistik sektöründe, hem ulusal hem de uluslararası projelerde yer alan ülkemizde hem bakanlıkta hem de İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye İhracatçılar Meclisi gibi önemli kuruluşlarda görevler yapmış önemli isimlerin başında gelmektedir.

Üniversitemizin Sütlüce yerleşkesinde 29.11.2022 tarihinde konferans salonunda gerçekleşen konferans, Lojistik Yönetimi bölümü Arş. Gör. Bayram Şirin’in sunumu ve bölüm başkanı Prof. Dr. Yahya Fidan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Konferansa Lojistik Yönetimi bölümü öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Prof. Tanyaş lojistik sektörünün işleyişi ve lojistik operasyonların kilit noktalarıyla ilgili öğrencilere değerli bilgiler verdi. Sektörde yaşadığı deneyimlerini de öğrencilerle paylaşan Prof. Tanyaş, öğrencilerle etkileşim halinde çok faydalı bir konferans sunumu gerçekleştirdi.