İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ İngilizce Destekli
Psikoloji Bölümü Staj Duyurusu 2021

 

10.09.2021

 

İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

 

Sevgili Öğrencilerimiz,

  • Psikoloji Bölümü’nde 2020-2021 Yaz döneminde stajlarını tamamlayan öğrencilerin, Staj Defteri ve Belgelerinin teslimleri aşağıda belirtildiği şekilde gerçekleştirilecektir;

 

  • Stajını tamamlayan öğrencilerimiz, Staj Defteri ve Belgelerinin teslimini 4 Ekim 2021 Pazartesi veya 5 Ekim 2021 Salı günleri 10:00-15:00 saatleri arasında Arş. Gör. Zekiye Zeybek’e B110 no’lu odaya yüz yüze teslim edebileceklerdir.

 

  • Staj defterlerinin teslimini yüz yüze yapamayacak olan öğrencilerimiz için; kargoyla yapılan teslimlerde tüm sorumluluk öğrenciye aittir. Kargo ile teslim yapacak öğrencilerimizin, Staj Defterleri ve Belgeleri tek bir kapalı zarfta (üzerinde Ad, Soyadı, Okul Numarası yazılı) olacak şekilde aşağıda belirtilen adrese 5 Ekim 2021 tarihine dek teslimi/ulaşımı tamamlamaları gerekmektedir.

Kargo adresi: İstanbul Ticaret Üniversitesi, Sütlüce Yerleşkesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü – Örnektepe Mah. İmrahor Cad. No: 88/2, Beyoğlu 34445 / İstanbul (Alıcı: Arş.Gör. Zekiye Zeybek)

Staj Defteri teslimi için gerekenler;

  1. Staj Defteri (Herhangi bir rapor varsa ilgili sayfalara eklenmelidir. El yazısı ile eksiksiz tamamlanmalıdır)
  2. Kapalı zarf içinde ve açılmamış halde “Kurumun Öğrenciyi Değerlendirme Formu (Ek-5) (Resmi yazıyla iletilecekler, bu formu getirmeyecekler)
  3. Sigorta Giriş ve Çıkış Belgesi (Kariyer Merkezi’nden)
  4. Öğretim Üyesinin Öğrenci Stajını Değerlendirme Formu (Ek-7) (sadece kişisel bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir)
  5. Öğrencinin Kurumu Değerlendirme Formu (Ek-4),
  6. Kurum Hakkında Genel Rapor (Ek-6)

***Ek-1 belgesinin asılları Kariyer Merkezi tarafından bizlere toplu bir şekilde iletilecektir. Sizlerin getirmenize gerek yoktur.

 

  • Bölüm Staj Komisyonunun aldığı karara göre; “Kurumun Öğrenciyi Değerlendirme Formu (Ek-5)” kapalı zarf ile teslim edilmesi gerekli olduğundan dijital teslim kabul edilmeyecektir.

 

  • Herhangi bir nedenden dolayı belirtilen tarihlerde Staj Defteri ve Belgelerinin teslimini tamamlayamayacak öğrenciler, zzeybek@ticaret.edu.tr adresine gerekçelendirme yaparak ileri teslim tarihlerini bildirmelidirler.

 

  • Staj Defterlerinin doldurulmasına, teslimine ve formlara dair tüm detaylar Kariyer Merkezi’nin internet adresinden kontrol edilmelidir. İlgili link aşağıda bulunmaktadır. Mail trafiğini engellemek adına lütfen öncelikli olarak kılavuzu dikkatlice inceleyin.

http://kariyer.ticaret.edu.tr/uploads/staj-belgeleri/staj-klavuzlari/PS%C4%B0KOLOJ%C4%B0%20B%C3%96L%C3%9CM%C3%9C%20STAJ%20KILAVUZU.pdf

 

Sağlıklı ve başarılı bir dönem dileriz.

Psikoloji Bölümü Staj Komisyonu

Dr. Öğr. Itır Kaşıkçı / Öğr. Gör. Ezgi Tan Dinsel / Arş. Gör. Zekiye Zeybek