İŞLETME FAKÜLTESİ LOJİSTİK YÖNETİMİ
İzmit’te Bulunan Hyundai Assan Otomotiv Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlenmiştir

Bölümümüz tarafından 07.03.2019 tarihinde İzmit’te bulunan Hyundai Assan Otomotiv Fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.

Dağıtım planlaması dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Nagehan UCA ve kariyer merkezi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen teknik gezi sayesinde öğrencilerimiz, Türkiye’de en çok satan otomobil markalarından biri olan Hyundai’nin i20 ve i10 modellerinin üretim sürecini yerinde görme imkânına sahip olmuşlardır. Almanya, İtalya, İngiltere gibi ülkeler başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapılan fabrikada malzemelerin tedarik süreci, üretim süreci, depolama ve dağıtım süreçleri hakkında bilgi alınarak uygulamalar yerinde gözlemlenmiştir. Toplam 1 milyon m²’lik alana sahip olan tesis Hyundai Motor Company’nin denizaşırı ülkelerde kurduğu ilk üretim tesisi olma unvanını da elinde bulundurmaktadır. Öğrenciler, Hyundai Assan İzmit Fabrikasında operasyonel işleyişi yerinde görme imkânı bulmanın yanı sıra staj ve  işe alım süreçleri hakkında da bilgi sahibi olmuşlardır.