ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Bütünleme Sınav Tarihleri

29 Ocak -04 Şubat 2024

(Cumartesi- Pazar Dahil)

Bütünleme Sınavı Başarı Notlarının Öğretim Elemanı Tarafından ÖBS ‘de İlanının Son Günü

07 Şubat 2024
Mezuniyet Durumundaki Öğrencilerin Tek Ders Sınavı Tarihi 12 Şubat 2024
Ortalama Yükseltme Sınav Tarihleri

15-16 Şubat 2024
  • Normal süresi içerisinde Final başarı notu F,NP,DD VE DF olan öğrenciler ayrıca ücret ödemeksizin bütünleme sınavlarına girebilirler.
  • Ancak başarı notu DD ve DF olan öğrencilerin dilekçe ile başvuru yapması gerekmektedir. ÖĞRENCİLER BÜTÜNLEME SINAVI İÇİN ÜCRET ÖDEMEYECEKLERDİR.
  • Normal süresi içinde okuyan öğrencilerden Güz yarıyılı başarı notu DD ve DF olanlardan bütünleme sınavlarına girmek isteyenler, başvuru dilekçesini imzalayıp tarayarak 26 Ocak 2024 Cuma gününe kadar https://cozummerkezi.ticaret.edu.tr/   linkinden bağlı oldukları fakülte öğrenci işlerini seçerek ticket göndermeleri gerekmektedir.

DD ve DF alan öğrenciler Bütünleme sınavı başvuru dilekçesi için linke tıklayınız.

• Dönemi uzayan Bütünleme Sınavı ücreti ödemesi ve dilekçe ile başvurması gereken öğrenciler;
  • Dönemi uzayan (Lisansta 5,6… yılını okuyanlar) öğrencilerden Güz Yarıyılı derslerini alırken ders başına sınav ücreti ödeyenlerF,NP,DD veya DF notu aldıkları aynı derslerin bütünlemesi için de sınav ücreti ödeyeceklerdir.
  • İlgili öğrencilerin bütünleme sınavlarına girmeden önce aşağıda belirtilen hesap numarasına ders başına ücreti yatırmaları ve dekont ile başvuru dilekçesini imzaladıktan sonra tarayarak 26 Ocak 2024 Cuma gününe kadar https://cozummerkezi.ticaret.edu.tr/   linkinden bağlı oldukları fakülte öğrenci işlerini seçerek ticket göndermeleri gerekmektedir.

Dönemi uzayan öğrenciler Bütünleme sınavı başvuru dilekçesi için linke tıklayınız.

Ödeme Bilgileri

Lisans ders başına sınav ücreti: 2,000 TL (KDV dâhil)

Hesap Adı                                         : İstanbul Ticaret Üniversitesi

Hesap No                                         : TR09 0001 5001 5800 7290 5199 74

Not: Dekontta öğrencinin T.C Kimlik No’su, Adı Soyadı mutlaka belirtilecektir.

• Güz Yarıyılı derslerini alırkenders başına ücret ödeyenler bütünleme sınavı için ücret ödemeyeceklerdir.

ÖNEMLİ NOT: Başvuru dilekçesi ve dekontunu teslim etmeyen öğrenciler bütünleme sınavı tutanağında ve not listelerinde gözükmeyeceklerdir.

Sınavlarda başarı dileklerimizle,