ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
2023-2024 Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Kurum içi Yatay Geçiş Kayıt İşlemleri

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Kurum içi Yatay Geçişi Kabul Edilen Öğrencilerin Kesin Kayıtları

Kesin Kayıt Tarihleri 29 Ocak- 02 Şubat 2024
Kayıt Saatleri 09:00 – 16:00
Ders Kayıtları 12-18 Şubat 2024

Kurum içi yatay geçişi kabul edilmiş olan öğrencilerimizin, kayıt işlemleri üniversiteye gelmeden online olarak yapılacaktır. Kayıt tarihlerinde yatay geçiş kayıt formunu imzalatıp tarayarak https://cozummerkezi.ticaret.edu.tr/ linkinden bağlı bulundukları fakülte öğrenci işlerini seçerek ticket göndererek ödeme işlemlerini tamamladıktan kayıt yaptırabilirsiniz.

KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

MALİ İŞLER ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

  • Öğrenim Dili İngilizce olan programlarda Hazırlık zorunludur. Hazırlık sınıfından muaf olmak için aşağıdaki sınavlardan geçerli notları almanız gerekmektedir.

Geçerli İngilizce dil sınavları:

TOEFL IBT=72 geçerlilik süresi 2 yıl, YDS=60 geçerlilik süresi 5 yıl FCE=C süresiz,

PTE Akademik=55 geçerlilik süresi 2 yıl

  • Sadece Havacılık Programına kayıt yaptıracak öğrenciler; 

Adli sicil kaydı olmadığını gösteren belge

Tam teşekküllü devlet hastanesinden alacakları görevi yapmaya engel olabilecek (görme, duyma, vb) sağlık sorunu olmadığına dair sağlık raporu ile birlikte Sütlüce Yerleşkesinde bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yüz yüze kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

  • Kayıt işlemlerinizin tamamlanabilmesi için Fakülteniz tarafından belirlenen intibak kararınıza göre, 09-12 Şubat 2024 tarihleri arasında, Öğrenci Bilgi Sisteminiz üzerinden ders seçimlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.