KURUMSAL İLETİŞİM DAİRE BAŞKANLIĞI
✕ Kapat
MEDYA VE GÖRSEL İÇERİK BİRİMİ

Medya ve Görsel İçerik Birimi üniversitemizin kurumsal iletişim çalışmaları kapsamındaki marka yönetimi, pazarlama yönetimi, medya ilişkileri, kurumsal kimlik yönetimi, etkinlik ve organizasyon süreçlerinin yürütülmesini sağlayan bir birimdir.

Üniversitede gerçekleşen tüm ulusal/uluslararası konferans, seminer, panel ve sergi gibi etkinliklerin organizasyonlarının gerçekleştirilmesinden sorumludur. Üniversite içi kurumsal iletişim çalışmaları kapsamında tüm basılı ve görsel malzeme oluşturulmasını sağlamak amacıyla fotoğraf çekimleri ile grafik tasarım faaliyetleri süreçlerini yönetir.

Üniversitenin kurum içi iletişim faaliyetlerini organize eder. Reklam, sosyal sorumluluk projesi ve sponsorluk projelerinin yürütülmesini sağlar.

Üniversitemiz ile birlikte ortak çalışmalar yapmak isterseniz kurumsaliletisim@ticaret.edu.tr mail adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ekibimiz

Gamze TOSUN | ŞEF gokumus@ticaret.edu.tr Dahili: 4543