Ekonomi ve Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi
Günümüz Türkiye Ekonomisi 2

İYMM Odası ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Ekonomik Beklenti Endeksi paylaşıldı.

İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen “Yeminli Mali Müşavirler Odası Ekonomik Beklenti Endeksi” sonuçlarının da açıklandığı “Günümüz Türkiye Ekonomisi” paneli 5 Mart Salı günü saat 14.00’de yapıldı.
Oturum Başkanlığını İYMM Odası Başkanı Vehbi Karabıyık’ ın Yaptığı Panele;
Konuşmacı olarak; Prof. Dr. Nazım EKREN (YMM),Prof. Dr. Asaf Savaş AKAT ve Dr. Ahmet Mahfi EĞİLMEZ (YMM) katılarak, “Günümüz Türkiye Ekonomisi”ni masaya yatırdılar.

*İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Ekonomik Beklenti Endeksi ile ilgiler çalışmalar İstanbul Ticaret Üniversitesi Ekonomi Ve Finans Uygulama Ve Araştırma Merkezi(EFAM) tarafından yürütülmüştür.