İŞLETME FAKÜLTESİ
Doç. Dr. N. Öykü İyigün Ideathon Jürisinde

İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğretim üyelerinden ve Girişimcilik Topluluğu akademik danışmanı Doç. Dr. N. Öykü İyigün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Girişimci Kulüpler Platformu (GKP) tarafından gerçekleştirilen Ideathon’da jüri üyesi olarak görev aldı.

Girişimci fikirlerin, aldıkları eğitimlerle geliştirilmesi ve projelendirilmesi amacıyla düzenlenen Ideathon, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nde 17 takımın katılımı ile gerçekleşti. Her takım, jüriye ve tüm katılımcılara 3 dakikalık sunumunun (pitch) ardından, jüri sorularını cevaplayarak, kıyasıya bir rekabet yaşadı. Diğer jüri üyeleri ise; Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Doç. Dr. Pınar Büyükbalcı, Girişimci Baran Gürcan ve TOBB İstanbul İcra Komitesi Başkanı Kemal Karabel oldu.