FİNANS ENSTİTÜSÜ
Akademik Ödüllendirme ve Yükseltme Töreni

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Akademik Ödüllendirme ve Yükseltme Töreni, Mütevelli Heyet Başkanı Dr. İsrafil Kuralay, Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Torlak, önceki dönem rektörlerinden ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Çaha ve Prof. Dr. Muammer Kalyon ile akademisyenlerimizin katılımıyla 22 Mart 2023 tarihinde gerçekleşti. Yayın ve atıf sayısında öne çıkan akademisyenlere ödül verilen törende, enstitü müdürümüz Sayın Doç. Dr. Ayben Koy ile enstitü müdür yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nihan Yavuz Aksakal da ödül aldılar.

Tören, üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı Dr. İsrafil Kuralay, Finans Enstitüsü Kurucu Müdürü ve iki dönem üniversitemizin Rektörlük görevini gerçekleştirmiş olan Prof. Dr. Nazım Ekren, üniversitemizin önceki dönem rektörü ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile önceki  dönem rektör yardımcıları Prof. Dr. Elçin Aykaç Alp ile Prof. Dr. Abdül Halim Zaim ve üniversitemizin Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Torlak ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Çaha ve Prof. Dr. Muammer Kalyon ‘un toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.