İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Doktora Programı Öğrencimiz Ulaş Bozan The Hammers Awards’ra 1 Altın, Kristal Elma Yarışmasında 1 Gümüş, 2 Bronz Ödülüne Layık Görüldü

İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Doktora Programı’nda tez aşamasında olan The Zero Point Project’in Kurucusu Ulaş Bozan, Le Petit Mersaillais markası için hazırladığı ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Anabilimdalı Başkan V. Prof.Dr. Gülay Öztürk’ün akademik danışmanlığını üstlendiği “Beeing Hope” (Arılara Umut Ol!) Projesi ile En İyi NFT Kategorisi’nde The Hammers Awards’ta Altın,  Kristal Elma 2022 Yarışması’nda ise 1 Gümüş , 2 Bronz ödülünü almaya layık görüldü. Öğrencimizi ve süreçte emeği geçen herkesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Pradist ailesi olarak yürekten kutluyoruz.