Doktora Tez Önerisi ve Tez İzleme

TEZ ÖNERİSİ SÜRECİNDE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

“Tez Önerisi Teslimi” gerekli formların Akademik Takvimde belirtilen tarihler içerisinde Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim etmesi gerekmektedir. Eksik imzalı ve dijital formlar teslim alınmayacaktır.

Doktora Yeterlik sınavından BAŞARILI olan öğrenci, Lisansüstü Akademik Takvimde yer alan bir sonraki dönemi takip eden yarıyılda Doktora Tez Önerisi Savunma Sınavına başvurması gerekmektedir. Başvuru esnasında tez önerisi raporunun aşağıdaki şablona uygun şekilde hazırlanarak “Doktora Tez Önerisi Savunma Tarihi Bildirim ve Tez Önerisi Raporu Teslim Formu” ile birlikte Enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir.

1. Tez Önerisi Savunma Sınavı Öncesi Enstitüye Teslim Edilmesi Gereken Formlar

1. Tez Önerisi Savunma Sınavı Sonrası Enstitüye Teslim Edilmesi Gereken Formlar

Tez Öneerisi Savunma Sınavı sonrasında Tez önerisi raporunun son halinin dijital versiyonu fbtez@ticaret.edu.tr e-mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

TEZ İZLEME SÜRECİNDE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

ENS.FR.D16 Doktora Tezi Jürisi Öneri Formu

ENS.FR.D07 Doktora Tez İzleme Komitesi Öneri Formu

ENS.FR.D13 Doktora Tez İzleme Sınavı Tutanağı

ENS.FR.D12 Doktora Tez İzleme Komitesi Toplantı Tarihi Bildirim ve Tez İzleme Raporu Teslim Formu

Doktora tez izleme raporu yazım şablonu için tıklayınız.

1. Tez izleme sınavı öncesi Enstitüye teslim edilmesi gereken formlar

Öğrencinin tez çalışmasını bitirdiğini ve savunma sınavına girme talebini belirten formdur. Formun en üst kısmı öğrenci tarafından doldurulup imzalanır. Doldurulan form, tez çalışması ve makale şartının yerine getirildiğini veya getirileceğini gösteren belgeler ile tez danışmanına ibraz edilerek imzalatılır. Tez danışmanı onayından sonra aynı belgelerle birlikte form Enstitü Müdürlüğü’ne teslim edilir.

2. Savunma sınavı sonrası Enstitüye teslim edilmesi gereken formlar

Aşağıda belirtilen formların savunma sınavı sonrası gün içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir.