İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

20 Bin Fidan ile Yarınlara Umut

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Türkiye’nin ardarda orman yangınları haberleri ile üzüntüye boğulduğu bugünlerde mütevelli heyeti, akademik ve idari personeli, mezun ve mevcut öğrencileri için birer fidan dikerek tabiata nefes oluyor.

Üniversitemiz, üst üste orman yangınlarının yaşandığı dönemde 20. Yıl çalışmaları kapsamında hazırladığı ağaçlandırma projesini hızlandırdı. Orman Genel Müdürlüğü ile ortak yürütülen projede üniversite mütevelli heyeti, akademik ve idari personel, mezun ve mevcut öğrenciler için birer tane olmak üzere birer fidan dikilecek.