İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Öğrencilerimizin Dikkatine!

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu ve Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler kapsamında Üniversitemizde 20.09.2021 tarihinde başlayacak olan 2021-2022 eğitim-öğretim yılı itibarı ile kampüslerimize giriş yapmak isteyen öğrencilerimizin giriş esnasında HES kodlarını sunmaları zorunludur. Ayrıca yüz yüze eğitimde işlenen dersleri aynı zamanda online olarak sistemden takip etme imkanınız bulunmakta olup aynı sınıfta art arda iki Covid pozitif vakası tespit edilmesi halinde vaka tespit edilen sınıfta işlenen derslere 2 hafta süreyle online olarak devam edilecektir.

Bu doğrultuda gerek öğrencilerimizin gerekse personelimizin sağlık ve güvenlik tedbirlerinin sağlanabilmesi, bunun yanında sağlık durumunuzun kampüse girişinize elverişli olup olmadığının günlük taramalarla kontrol edilebilmesi adına “İsim-Soyisim ve HES kodu” bilginizin “sksdb@ticaret.edu.tr” e-mail adresine bildirilmesini rica eder, yeni eğitim-öğretim döneminizde başarılar dileriz.