İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

DGS, ÇAP ve Yabancı Uyruklu Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Hazırlık Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınavı /English Preparatory Proficiency and Placement Exam for DGS, ÇAP and International Students (Newly Registered)

Sevgili Öğrencilerimiz,

DGS, ÇAP ve Yabancı Uyruklu Yeni Kayıt Öğrencilerimiz için 27 Eylül Pazartesi günü Yeterlilik ve Seviye Belirleme sınavımız olacaktır. Bir önceki sınava giren veya girmeyip kendi isteği ile A1 Kuruna atanan ÇAP öğrencilerimiz bu sınava giremeyeceklerdir. Bu sınavda yeterlilik ve seviye belirleme sınavı bir arada olacaktır. Sınav saatleri aşağıdaki gibidir. Sınavımız online şekilde gerçekleşecek olup detaylar Online Sınav Kılavuzunda mevcuttur. Sınav esnasında sözlü bölümde kamera zorunluluğu ve ekran paylaşım zorunluluğu olacaktır. Bu koşulu sağlayamayan öğrencilerimizin sınav gün ve saatinde KÜÇÜKYALI yerleşkemize gelerek sınava girmesi gerekmektedir.

• 12:00 – 13:40 Use of English
  • 14:00 – 14:50 Writing
  • 15:30 – 16:30 Speaking
  • Hazırlık eğitimini sıfırdan almak / hazırlık okumak isteyen öğrencilerimizin sınavlarına katılmasına gerek yoktur.
  • Öğrencilerimiz online sisteme otomatik kayıt olacaktır. Herhangi başvuru yapmalarına gerek yoktur.
  • Sınavlarınız sınava gireceğiniz gün sisteminizde görünür.

İngilizce Hazırlık Programı Yeterlilik ve Seviye Belirleme sınav detayları, Akademik Takvim ve Program Bilgisi hakkında bilgilendirmelerimizi incelemek için lütfen aşağıdaki dosyalara tıklayınız. (Lütfen Türk öğrencilerimiz language exam formunu doldurmayınız o form sadece yabancı uyruklu öğrencilerimiz içindir.)

Dear Students,

We will have a Proficiency and Placement Exam on Monday, September 27 for our DGS, ÇAP and Foreign Students. Exam times are as follows. Our exam will take place online and the details are available in our Online Exam Guide. During the speaking part of the exam, there will be a camera and screen sharing obligation. Students who cannot meet this requirement must come to our KÜÇÜKYALI campus and take the exam on the day and time of the exam.

• 12:00 – 13:40 Use of English

• 14:00 – 14:50 Writing

• 15:30 – 16:30 Speaking

• Students who want to take preparatory education from scratch (A1 / Level 1), you do not need to take the exams.
  • Our students will automatically register to the online system. No application is required.
  • Your exams will appear on your system on the day you take the exam.

Please click on the files below to review our information about the English Preparatory Program Proficiency and Placement Exam details, Academic Calendar and Program Information.

Newly registered international students, please fill out the form in the link to take the exam.