İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

İş Fikrinle Fark Yarat!

İŞ FİKRİNLE FARK YARAT !

Ticaret Kuluçka Merkezi özel sektörün önde gelen şirketleri ile işbirliklerine devam ediyor. Yeni dönemde Vakıf Katılım ile işbirliği yaparak finansal teknoloji alanında sektörün inovasyonla gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak üzere yeni bir program hazırlayarak yola çıkıldı.

Ticaret Kuluçka-Vakıf Katılım Bankası Girişim Hızlandırma Programında finansal teknoloji alanında iş fikrine sahip girişimciler sekiz hafta boyunca var olan iş fikirlerini deneyimli mentorlar aracılığıyla geliştirecek ve yatırımcı karşısına çıkmaya hazırlanacaklar. Ayrıca programı bitiren girişimciler yapılan değerlendirmeler sonucunda toplam 60.000 TL para ödülüne de sahip olacaklar. Bunların yanı sıra girişimciler, Vakıf Katılım ve ortağı olan portföy şirketleri tarafından da yatırım alma fırsatını yakalayacaklar.

İş fikrinin, yeni nesil teknolijileri kullanarak finans sektörüne yenilik katacağını düşünüyorsan hemen Ticaret Kuluçka-Vakıf Katılım Fintech Girişim Hızlandırma Programına başvur!

Detaylar ve başvuru : http://tto.ticaret.edu.tr/is-fikrinle-fark-yarat/