İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Huawei Türkiye’den İstanbul Ticaret Üniversitesine Ziyaret

Huawei Türkiye’den İstanbul Ticaret Üniversitesine Ziyaret!

Üniversite-sanayi işbirliğine önem veren ve “ İş Dünyasının Üniversitesi” sloganı ile çalışmalarını aralıksız sürdüren üniversitemiz, Huawie County Manager of Turkey Mr. Francis Shen ve ekibini üniversitemizde ağırladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdül Halim Zaim’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Shen’in yanı sıra Huawei Director of İntelligent Computing Bussines Department Boddy Zhang, Huawie Ar-Ge Merkezi Yöneticileri İstanbul Ticaret Odasından Müşavir Tuğrul AKAY, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Ticaret TTO Uzmanları eşlik etti.

Huawei Türkiye yetkilileri ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda Shen ve ekibine üniversite bünyesinde ve bağlı kuruluşlarda gerçekleştirilen yapay zeka, cloud vb konularda yürütülen Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi aktarımı yapılırken, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında yürütülecek ortak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.