İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Ödüllü Proje Yarışması Rapor Formu Yayımlandı!

ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI

Üniversitemiz 20. yıl etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler alanında “İstanbul” ana temalı ödüllü proje yarışması düzenlenecektir.

• Bu yarışma ile birlikte; sosyal bilimlerin hayat alanlarına uygulanabilir, kişilerin ve cemiyetin sosyal sorumluluk kavramının ve vizyonunun geliştirilmesine katkı sağlayacak, cemiyetin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişimini destekleyecek projelerin üretilmesi amaçlanmaktadır.
  • Yarışma neticesinde, ortaya çıkarılan inovatif fikir, ürün ve iş planlarının uygulanabilir kılınması, inovatif ürün ya da hizmetlerin cemiyetin faydasına dönüştürülmesi ve ülke verimliliğine katkı sağlanması ve yeni iş alanlarının oluşmasına destek vermek hedeflenmektedir.

Ödüllü Proje Yarışmasının Rapor Formu için lütfen tıklayın.