İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube
Kültürel Etkinlikler

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde eğitim öğretim ve bilimsel araştırmaların yanısıra kültürel ve sosyal etkinliklere de gerekli önem verilmektedir. Bu bağlamda İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde seminer, panel, sempozyumlar ve bilimsel tartışmaların yanısıra çeşitli sergi ve konserler, tiyatro, dans gösterileri gibi etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde öğrenciler, hazırladıkları sempozyum, konferans ve söyleşiler ile kendilerini ifade etme şansı bulmaktadır.

Kurucu Vakfımız’ın Kandilli Cemile Sultan Korusu Sosyal Tesisleri ‘nde, öğrencilerin günlük yaşamlarına renk katacak tenis kortları, basketbol sahaları ve yüzme havuzları mevcuttur. Öğrencilerimiz, tesislerin mevcut geniş kapasiteli kafeterya ve restoranlarından hizmet alabilmektedirler. Üniversitemiz bünyesinde yapılan şenlikler dışında, spor ve kültür kulüplerimiz üniversiteler arası şenliklere de katılmaktadır.