Üniversitemizin bilgi ortağı olduğu gayrimenkul zirvesi
10 Aralık 2013
tarihinde gerçekleştirilecektir.
Sektörün merakla beklediği Gayrimenkul Zirvesi,
10 Aralık 2013
tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Zirve’de
2013
yılı değerlendirilirken
2014
’ün yeni rotası çizilecek. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Gayrimenkul Zirvesi zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konukları ve sürprizlerle kapılarını açacak.
Türkiye ve dünyadan gayrimenkul ve ekonomi alanındaki önemli isimleri ve uzmanları bir araya getirecek bu önemli zirvede üniversitemiz de bilgi ortağı olarak yer alacak.
Four Seasons The Bosphorus’da gerçekleştirilmesi planlanan ve sunuculuğunu Mesut Yar’ın üstleneceği zirvede; gayrimenkul sektörüne yabancı yatırımcının bakışı, yeni imar kanununda oyunun kuralları ve sürdürülebilirlik, yeşil dönüşümle başlayan mega projelerden marka şehirlere, gayrimenkul pazarlamasında ayrışmanın yolları ele alınacak.