TR EN

İşletme Fakültesi Mezun Öğrenci Yorumları

Elif Sağlam

Bankacılık ve Finans Lisans Programı (2016), Sakarya Ferizli Belediyesi – Memur

Üniversitenin 2012-2016 yılları arasında Bankacılık ve Finans Bölümü mezunlarındanım. Belki kariyer planlarım arasında “Bir gün bankacı olur muyum?” sorusu hiçbir zaman olmadı fakat ben İstanbul Ticaret Üniversitesi sayesinde böyle bir bölüm okuduğumdan hiç pişmanlık duymadım.  Bir mesleğin tercihi ve meslekte başarılı olmasında eğitim, çok önemli bir etkendir. Özellikle kapsamlı ürün ve işler, sürdürülebilir bir iyileştirme, eğitimin yeterliliği ve kaliteyle tamamlanır. Öğrencileri, eğitime yönelik değerlendirmeleri, meslek eğitiminin kalite ve iş alanlarından faydalanan kişiler hakkında bir şeyler sağlar. Eğitim sürecimde yaklaşık 2,5 yıl Kariyer Planlama Merkezi aracılığıyla İTO’da çalışma imkânı sağladım.

Biz mezunlar olarak, İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde eğitimine başlamak üzere olan aday öğrencilere ve üniversite bünyesindeki mevcut öğrencilere minik bir tavsiyem olacak. Fakülte veyahut yüksekokul bazında çok güzel meslek eğitimleri, farklı şekillerde gerçekleştirilen turizm gezileri de dahil olmak üzere kulüplerin düzenlediği farklı programlardan da harmanlanmış birçok karşılaştırmalı

iş ve kariyer değerlemelerine katılsınlar. İş hayatına dahil olduğumda, kamuda veya özel sektörde en çok bunun faydasını gördüğümü söyleyebilirim.

Aday öğrencilerin de kariyer basamaklarını kolay çıkmalarını, hayat boyu başarılı olmalarını diliyorum.

 

DİĞER İşletme Fakültesi Mezun Öğrenci Yorumları

Kardelen CİĞERCİ
23 Mayıs 2024 Hamidettin YÜCEL
23 Mayıs 2024 Onur KOÇAK
23 Mayıs 2024 BENSU KAMIŞLI
9 Mayıs 2024 Sena Özkara
9 Mayıs 2024 Şura Mert
9 Mayıs 2024 RAMAZAN GÜNEŞ
7 Mayıs 2024 Elif Ötgen
7 Mayıs 2024 Ece Melisa Arslan
7 Mayıs 2024 Görkem Ilık
25 Nisan 2024
WhatsApp Memnuniyet Yönetim Sistemi