Sevgili Öğrencilerimiz,
% 100 Türkçe bölümler – LNG101 kodlu Genel İngilizce 1 (GÜZ ) dersiniz uzaktan eğitim sistemimiz olan Blackboard LMS’e yüklenen slaytlar/dersler üzerinden sadece sizin takibiniz ile devam edecektir. Haftalık ders programı aynı sistem üzerinden paylaşılacaktır. Dersleri haftalık programa göre takip etmeniz çok önemlidir. Vize (%40) / Final (%60) olarak değerlendirilecek olup, tüm sınavlar yüz yüze gerçekleşecektir.
GENEL İNGİLİZCE 1 (LNG 101 ) MUAFIYET SINAVI HAKKINDA
Genel İngilizce 101 (GÜZ) dersinden MUAF olmak isteyen öğrenciler 26 Ekim 2023 Perşembe günü 16.00-16.50 saatleri arasında 50 soru ve çoktan seçmeli olarak uygulanacak olan sınava katılacaklardır. Genel İngilizce 101 program seviyesi A1 (Başlangıç) olarak tanımlanmıştır.
Bu sınavdan CC ve üzerinde not alanların ders dönem sonu notu ortalamanıza direk olarak işlenmekte ve bu dersten MUAF sayılmaktasınız.
SINAVA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ KÜÇÜKYALI KAMPÜSÜ A BLOK 110 NOLU İNGİLİZCE HAZIRLIK OFİS KAPISINDAKİ LİSTEYE VEYA SÜTLÜCE C BLOK 515 NOLU OFİSTEKİ LİSTEYE İSMİNİ YAZMAK ZORUNDADIR. İSMİNİ YAZMAYAN ÖĞRENCİLER SINAVA ALINMAYACAKTIR.
Fakat F /DF / DD / CD NOTLARINDAN BİRİNİ ALDIĞINIZ TAKDİRDE FAKULTENİZE DİLEKÇE YAZARAK BU NOTU KABUL ETMEDİĞİNİZİ VE DERSLERE DEVAM ETMEK İSTEDİĞİNİZİ BELİRTMEK ZORUNDASINIZ AKSI TAKDIRDE HEM BU NOTLAR ORTALAMANIZA GEÇER HEM DE DERSLERE DEVAM EDEMEZSİNİZ.
BU SINAVA SADECE %100 TÜRKÇE BÖLÜMDE OKUYAN VE DERSİ İLK DEFA ALACAK 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ KATILABİLİR.
DERSİ ALTTAN ALAN ÖĞRENCİLER SINAVA KATILAMAZ.