Sayın İlgili;
2025-2026 Akademik Yılında asistan öğrenci olarak çalışmaları uygun bulunan öğrencilerin işe giriş işlemlerinin tamamlanabilmesi için https://tbs.ticaret.edu.tr/pdb/ linki üzerinden öğrencilerin “Öğrenci Bilgi Formunu” doldurup, kayıt etmeleri ve kayıt edilen başvuru dosyalarını “Başvuru Görüntüle” kısmından çıktı alarak öğrenci tarafından imzalanması gerekmektedir.
Başvuru yaparken sisteme vesikalık fotoğrafın yüklenmesi gerekmektedir. Fotoğrafsız olarak yapılan başvuru formları işleme alınmayacaktır. Forma ek olarak;
• Kimlik fotokopisi
• Vakıfbank hesap numarası (Vakıfbank Mercan şube) (Daha önce açtırdığınız hesap olması halinde ilgili hesap numaralarını getirebilirler.)
Şubesinden alınmış hesap bilgilerinin yer aldığı dekontu teslim etmesi gerekmektedir.
Hesap açtırırken bankaya “asistan öğrenci maaş hesabı için” olacağını bildirilmesi gerekmektedir.
Var olan öğrenci hesabı, üniversiteye ödeme yapılan veya herhangi bir nedenle üniversiteden ödeme alınan hesabın olmaması gerekmektedir.