Üniversitemizin İletişim Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerimiz TRT ekranlarında yayınlanan "Vapurda Çay Simit Sohbet" programının çekimlerine izleyici olarak katılabilirler.
17 Mayıs Salı günü yazar Kahraman Tazeoğlu, 18 Mayıs Çarşamba günü ise oyuncu Ümit Erdim'in konuk olacağı ve vapurda gerçekleşecek olan çekimde hem programı izleme, hem de kamera arkasını görme fırsatı bulabilirsiniz.
“Vapurda Çay Simit Sohbet” ünlü isimlerle yolcuları Şehir Hatları'nın gerçek seferlerindeki atmosferinde bir araya getiren ve 5 yıldır TRT ekranlarında hayatında devam eden bir televizyon programıdır. Programın yapımcılığını ve sunuculuğunu Ömer Öztürk üstlenmektedir.
Programa katılmak isteyen öğrencilerimiz iletisimfakultesi@ticaret.edu.tr adresine bölümlerini ve bilgilerini yazarak kayıt oluşturabilirler.
Çekim saati ve kalkış iskelesi belli olduğunda, kendilerine haber verilecektir.