İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

03.06.2022 İngilizce Hazırlık Yeterlilik Sınav Duyurusu / 03.06.2022 English Prep School Proficiency Exam

Değerli Öğrencilerimiz,
İngilizce Yeterlilik (Proficiency) sınavımız 3 Haziran 2022, Cuma günü Küçükyalı kampüsümüzde YÜZ YÜZE saat 09.00 da yapılacaktır. Sınavın seviyesi B2 olup, sınavın ilk 50 dakikası sınav yeri terk edilmeyecektir. Sınava tüm kurlarda eğitim gören öğrencilerimiz koşulsuz girebilir. Sınava girmek için her hangi bir başvuruda bulunmanıza gerek yoktur.

READING & USE OF ENGLISH: 9.00 – 10.30
WRITING: 11.00 – 11.50
* Bu sınavın mazereti yoktur.

Dear Students,
Our Proficiency exam will be held on Friday, June 3, 2022, at 9 a.m. FACE TO FACE at our Küçükyalı campus. The level of the exam is B2 and you will not be allowed to leave the exam place for the first 50 minutes of the exam. Students studying at all levels can take the exam. You dont need to make any application to take the exam.