TR EN

Haberler

Başarı Bedel İster

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu’nun organize ettiği “Başarı Bedel İster!” konferansında üniversitemizde de çalışmış olan Prof. Dr. Nurullah Genç, kendine has üslubu ve samimi paylaşımları ile öğrencilere unutulmayacak bir sunum yaptı.

Etkinliğin açılış konuşması İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu’nun akademik danışmanı, Dış Ticaret Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. N. Öykü İyigün tarafından yapıldı.  Ardından Prof. Nurullah Genç hayat hikayesini, eğitimi esnasında yaşadığı zorlukları, bu zorluklara rağmen nasıl başarılı bir öğrenci olduğunu, başarının temel fonksiyonlarını, başarının mutlaka bedeli olduğunu anlattı. 

Paylaştığı özlü sözlerle, şiirlerle, hikayelerle ve tavsiyelerle programa yoğun katılım gösteren öğrencilere zorluklardan yılmamayı, pes etmemeyi, planlı olmayı ve uzun dönemli uygulamaya koymak üzere düşünmeyi ve odaklanmayı tavsiye etti. 

Etkinliğin sonunda İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu Başkanı Esranaz Zeybek, Doç. Dr. N. Öykü İyigün ve Prof. Dr. Necdet Şensoy, Prof. Dr. Genç’e plaket takdim etti.

DİĞER Haberler

İstanbul Ticaret Üniversitesinin Paydaşları Arasında Yer Aldığı 6. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali Başladı
5 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi, Korkut Ata Film Festivali’nde Yönetmenleri ve Sanatseverleri Buluşturuyor
4 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinin Kapanış Oturumunda “Döngüsel Kampüs” Projesi Tanıtıldı
4 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesinin Katkısıyla Üsküp’te Muhafazakârlığın Psikolojisi Tartışıldı
3 Kasım 2026 Erasmus Days Kapsamında Giden Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleştirildi
2 Kasım 2026 Erasmusfest ile Uluslararası Kültürler Bir Araya Geldi
2 Kasım 2026 ‘Kültürel dışa açılma’ projesi, TEDA’da sıra yeni etaba geldi
2 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinde İklim Finansmanı ve Ticaret Ele Alındı
28 Ekim 2026 Avrupa’da Finale Kalan MİYLOW’a Türkiye’den Ödül
27 Ekim 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden 6 Öğrenci Topluluğu MTKB Platformu’na Kabul Edildi
27 Ekim 2026
WhatsApp Memnuniyet Yönetim Sistemi