İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu’nun organize ettiği “Başarı Bedel İster!” konferansında üniversitemizde de çalışmış olan Prof. Dr. Nurullah Genç, kendine has üslubu ve samimi paylaşımları ile öğrencilere unutulmayacak bir sunum yaptı.
Etkinliğin açılış konuşması İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu’nun akademik danışmanı, Dış Ticaret Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. N. Öykü İyigün tarafından yapıldı. Ardından Prof. Nurullah Genç hayat hikayesini, eğitimi esnasında yaşadığı zorlukları, bu zorluklara rağmen nasıl başarılı bir öğrenci olduğunu, başarının temel fonksiyonlarını, başarının mutlaka bedeli olduğunu anlattı.
Paylaştığı özlü sözlerle, şiirlerle, hikayelerle ve tavsiyelerle programa yoğun katılım gösteren öğrencilere zorluklardan yılmamayı, pes etmemeyi, planlı olmayı ve uzun dönemli uygulamaya koymak üzere düşünmeyi ve odaklanmayı tavsiye etti.
Etkinliğin sonunda İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu Başkanı Esranaz Zeybek, Doç. Dr. N. Öykü İyigün ve Prof. Dr. Necdet Şensoy, Prof. Dr. Genç’e plaket takdim etti.